Krisse

Gud gör skillnad i livet

Publicerad 2015-11-12 23:03:00 i Allmänt, Jesus/Gud/Tro,

Ikväll på strategibönen fick jag en del saker till mig dels att jag ska berätta vad som hände veckan innan på strategibönen. Vilket är det som jag tänkte ta och berätta om nu efter bilden.
 
 
Detta skedde den 5/11-2015
Jag hade mått skit dåligt länge och ville inget annat än att dö och bara få lämna jorden. Jag släpade mig verkligen iväg till strategibönen även om det verkligen tog emot att göra det och hade hela tiden känslan att vilja ta mitt liv eller på något sätt skada mig själv. Men jag klarade mig dit och väl på plats orkade jag knappt stanna kvar o ville bara gå min väg för att avsluta livet här på jorden. En av dom jag träffat några gånger märkte att jag inte direkt orkade vara kvar men hon ville verkligen att jag skulle stanna så hon började att be för mig sen och även i slutet och precis då jag skulle gå kom ytterligare en till fram till mig o frågade bara hur jag mår vilket jag sa inte var så bra och hade en hel del jobbiga tankar. Så de slutade med bön igen vilket även en tredje person kom o gjorde. Alla känner jag lite grann och alla va dom kvinnor. Sen frågade dom om jag någonsin hade bett frälsningsbönen vilket jag aldrig kan minnas att jag gjort och inte ens hört talas om. Så slutade med att vi bad den också. Efteråt va det som om någonting släppte inom mig. Tankarna blev mindre jobbiga och jag kände mig glad och såg verkligen fram emot att fortsätta kämpa på med mitt liv. Men efter det har jag verkligen mått så mycket bättre och gud gör verkligen skillnad för då jag känt att jag hållit på o falla tillbaka har jag satt mig och bett till gud. Helt enkelt så har jag bara mått mycket bättre efter den torsdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Krisse

En tjej som kämpar och ger inte upp i första taget. Skriver om mitt liv och tankar och åsikter om olika saker och ting. Jag lever även med en diagnos som jag försöker att förstå. Jag kämpar för att nå mina mål och vet vad jag vill i livet även om jag har mina motgångar och faller ibland

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela