Krisse

Långtidsprojekt och väntan

Publicerad 2015-02-24 14:04:18 i Allmänt,

Är en hel del omkring mig just nu och en massa saker att ta tag i men känns som om allt bara går i snigel tempo just nu. Så mycket minnen och allting som bara kommer över mig. Påbörjat självbiografin igen som jag kämpar på med i den mån jag orkar och så håller jag på att virka mitt ett snyggt sängöverkast som också är ett långtidsprojekt.
Nu är det bara att vänta på domen efter rättegången jag var på förra veckan.

Tomhet och ingen reaktion

Publicerad 2015-02-20 07:02:12 i Allmänt,

allt känns så tomt inombords bara tomhet. Jag känner att ångesten kommer men samtidigt reagerar jag knappt på den. Jag förstår inte hur kan det känns så tomt och inte någon reaktion?

imorgon gäller det

Publicerad 2015-02-17 20:13:02 i Allmänt,

imorgon så gäller det försöker förbereda mig mentalt just nu men känns bara som om jag är tom för mycket känslor och tankar och allt på en gång och så börjar det tidigare än de först va tänkt. usch men jag ska klara det.

Om

Min profilbild

Krisse

En tjej som kämpar och ger inte upp i första taget. Skriver om mitt liv och tankar och åsikter om olika saker och ting. Jag lever även med en diagnos som jag försöker att förstå. Jag kämpar för att nå mina mål och vet vad jag vill i livet även om jag har mina motgångar och faller ibland

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela