Krisse

Väckt mitt i natten av granne

Publicerad 2014-04-23 14:01:13 i Allmänt,

Snacka om att jag har tappat humöret nu då en granne kommer o väcker en mitt i natten och klagar på att dom försöker sova och jag tydligen ska föra oväsen men det gör jag ju inte då jag sover. Allvarligt förstår jag inte hur vissa personer tänker. Och Nej det är inte roligt då det sker för det förstörde hela min dag typ. va ett under att jag inte blev riktigt förbanad då jag blev väckt o så men hur som helst så känner jag att det är inte okej att n¨ågon håller på så där.

Avrunda kvällen

Publicerad 2014-04-22 20:14:45 i Allmänt,

 
Är trött på att känna mig trött och seg men jag vet att jag kan klara detta om jag bara vill oavsett hur jobbigt det känns. Men nu ska jag ta och börja avrunda kvällen iaf för att orka med morgon dagen.

Varför ska inte jag???

Publicerad 2014-04-22 09:49:41 i Allmänt,

Jag får ofta känslan av att det inte är lönt att säga sin egen åsikt om saker o ting för att jag upplever att många bara blir sura utav att jag säger det jag tycker och tänker. Men varför ska det inte fungera att få säga sin åsikt?? Det förstår jag inte. Det är ju inte direkt som om det är det svåraste att kunna förstå och det är inte heller så att mina åsikter om vad man tex ska göra sårar någon. Varför ska det då bara va folk som är emot ens åsikter och så?? Jag förstår det inte. Jag har försökt länge och väl att få till det men ingenting tycks riktigt  fungera just nu men struntsamma bara för det tänker jag inte sluta upp o säga vad jag tycker o tänker och mina åsikter om saker och ting. Även om jag får känslan av att jag inte ska göra det då det gäller vissa personer.

Om

Min profilbild

Krisse

En tjej som kämpar och ger inte upp i första taget. Skriver om mitt liv och tankar och åsikter om olika saker och ting. Jag lever även med en diagnos som jag försöker att förstå. Jag kämpar för att nå mina mål och vet vad jag vill i livet även om jag har mina motgångar och faller ibland

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela