Krisse

kartonger och åter kartonger

Publicerad 2013-09-24 08:28:24 i Allmänt,

Jag känner mig stressad att inte fått veta än när flyttlasset ska gå. Och nu lever jag bland en massa kartoner som är utspridda överallt i lägenheten packade och staplade, ja dom är överallt kartoner och åter kartonger är nästan vad man ser här för tillfället.

Skönt att ha kommit igång med skrivandet igen

Publicerad 2013-09-23 21:41:51 i mitt skrivande,

 
 
Så skönt att äntligen kommit in i skrivandet igen. Jag har skrivit ca 4 hela sidor idag i ett dokument i datorn på något som kommer bli en novell eller liknande. Jag känner mig riktigt nöjd och do som läst det jag hittils skrivit utan redigerring i det gillar den verkligen, Tror förmodligen att man skulle kunna bygga mer på den så att det kan bli en hel bok då det är klart. Men jag skriver på den och sen får jag väl se lite vad jag ska göra utav det om man ska försöka utveckla den så att det kan bli en bo eller om det får hålla sig till en novell. Jag har fatiskt ingen aning i nu läget om hur jag kommer göra. Ska bara skriva till jag känner att här ska den sluta och sen redigera. Om jag väljer att bara ha den som novell så kommer jag förmmodligen att publicera den här på bloggen. 

Ny Dator!

Publicerad 2013-09-22 17:00:00 i Allmänt,

Äntligen har jag en dator med något skrivprogram i som jag inte behöver betala för så ja jag har köpt ytterligre en ny dator denna gången en väldigt liten men bärbar hp mini som är Rosa :) Har inte hänt så mycket i mitt liv förutom att jag håller på att packar en massa saker inför flytten. 

Om

Min profilbild

Krisse

En tjej som kämpar och ger inte upp i första taget. Skriver om mitt liv och tankar och åsikter om olika saker och ting. Jag lever även med en diagnos som jag försöker att förstå. Jag kämpar för att nå mina mål och vet vad jag vill i livet även om jag har mina motgångar och faller ibland

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela