Krisse

glass med två vänner

Publicerad 2013-02-28 21:14:21 ihaft en trevlig kväll med två vänner här i Umeå på ett café och käkade glass tillsammans min e på bilden just nu. Hade Inte träffat dom på flera år. Ska nu se till o inte missa hållplatsen jag ska av på. Ha det bra.

inte ork o tid o uppdatera

Publicerad 2013-02-28 13:14:18 iHar inte riktigt haft ork eller tid att uppdatera bloggen. Men nu sitter jag iaf o väntar på en buss ner till centrum. Jag vet att veckans tema på bilder inte heller har kommit upp men det kommer. Jag kommer skriva en sammanfattning utav min resa senare då jag kommit hem till min egen lägenhet o berätta lite vad jag gjort och så. Men hur som helst så har jag många inlägg i huvudet som jag ska ta o få ner då jag har tid. Det är mycket att tänka på just nu så räkna med att de tar tid innan nästa uppdatering kommer upp här. Ska försöka få mig tid o få upp lite utav veckans tema ikväll om jag har någon ork kvar sen.

så har jag känt mig idag

Publicerad 2013-02-25 23:09:56 i Allmänt,

 
Så här har jag känt mig idag då jag skulle gå från centrum till dit jag håller till. Jag hade totalt glömt bort hur jag skulle gå och självklart då jag bestämde mig för o ta bussen så lyckades jag hoppa av på fel hållplats vilket endast gjorde mig ännu mer förvirrad. Men brukar ju hålla kvar i minnet vägar jag gått förut och så men denna gången stod det verkligen helt still. Får se hur man löser det imorgon om jag tänkte vara lika förvirrad då eller hur det ligger till.

Om

Min profilbild

Krisse

En tjej som kämpar och ger inte upp i första taget. Skriver om mitt liv och tankar och åsikter om olika saker och ting. Jag lever även med en diagnos som jag försöker att förstå. Jag kämpar för att nå mina mål och vet vad jag vill i livet även om jag har mina motgångar och faller ibland

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela